Εκπαιδευτικοί από 5 χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία) στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εκπαιδευτικοί από 5 χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία) στα Τρίκαλα

Η έλευση εκπαιδευτικών από 5 χώρες, ενισχύει την εικόνα της γενικής ενασχόλησης της πόλης και του Δήμου με την τεχνολογία. Κάτι που τόνισε και η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Εφη Λεβέντη, στο καλωσόρισμά της προς τους φιλοξενούμενους.

Πρόκειται για το έργο Power @pp your learning (στα ελληνικά θα αποδιδόταν ως «αναβάθμισε τη μάθησή σου»), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, που υλοποιεί το Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη δράση μελετάται και θα ανακοινωθεί με το πέρας του προγράμματος, αφού προηγηθούν συναντήσεις σε κάθε χώρα.


Στη σημερινή συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, έγινε επίσης παρουσίαση του Δήμου και της παγκόσμιας καινοτομίας του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό, αλλά και παρουσίαση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, από την υπεύθυνη προγραμμάτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Ελένη Γιοντζή.


Επίσης, οι φιλοξενούμενοι επισκέπτονται την περιοχή και ειδικά στα Τρίκαλα, ενημερώνονται για τις τρέχουσες δράσεις, όπως τον Μύλο των Ξωτικών.

Το πρόγραμμα υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Κατερίνα Μπαντέκα, Θανάσης Βράντζας, Χαρά Ρουσυλιώτη, Λίλα Μανίκα, Ελένη Μπακάλη, Βάσω Παπαποστόλου.


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Κράτα το

 

 

Επιστροφή