Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/1/2017 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πύλης, οι μικροί φίλοι του Ο.Π.Ο.Π. επιδόθηκαν σε αγώνες επίδειξης των ικανοτήτων τους στην αναρρίχηση πίστας (bouldering).

Μετά το πέρας της επίδειξης ο Εφημέριος & Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, πατήρ Δημήτριος Κατσαρός που μας τίμησε με την παρουσία του, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την οποία στη συνέχεια μοίρασε σε όλους του παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του Ο.Π.Ο.Π.

Ευχαριστούμε τον π. Δημήτριο Κατσαρό για την τιμή που μας έκανε και παρευρέθηκε στην εκδήλωση, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κρανιά Αθανασίας για την χορηγία των t-shirt των μικρών μας φίλων και τους Κωτούλα Δημήτριο (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών - We Run) , Μητρονάτσιο Περικλή (Καταφύγιο Κόζιακα VO2MAX), Παππά Βίκυ (Λογιστικά - Ασφάλειες) και Γραδούλα Σπυρίδων (Cafe Il Gusto) για τα μεγάλα δώρα του φλουριού και της λαχειοφόρου. Επίσης οφείλουμε ένα ευχαριστώ στο φίλο του Ομίλου κ. Γιώτα Σάκη (www.pylinews.gr) για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!Κράτα το Κράτα το

 

 

Επιστροφή