Το κοινωνικό πρόσωπο του μπάσκετ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το κοινωνικό πρόσωπο του μπάσκετ

Τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο αλλά και 1.500 € για τον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Άρη.

 Το Basket Αγάπης είναι μια πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και του χορηγού της Basket League Stoiximan.gr .

Πριν το παιχνίδι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα έξω από το γήπεδο τα οποία έφεραν οι φίλαθλοι ενώ 50 καλάθια πρόσφεραν ΕΣΑΚΕ και Stoiximan.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο παίκτης της παιδικής ομάδας του Αιόλου Άγγελος Μιχαηλίδης ευστόχησε σε μία από τις τρεις βολές που επιχείρησε και έτσι ανέβασε το ποσό των 1.000 € που πρόσφερε η Stoiximan στα 1.500 € που θα δοθούν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων.

Το ποσό επιχείρησαν να διπλασιάσουν ο Στέλιος Πουλιανίτης των Τρικάλων BC Aries και ο Θοδωρής Ζάρας του Άρη με σουτ από το κέντρο χωρίς όμως να καταφέρουν να ευστοχήσουν αν και έφτασαν αρκετά κοντά!

Στα Τρίκαλα για την δράση βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης και ο Διευθυντής Marketing της Stoiximan.gr κ. Παναγιώτης Σφήκας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους που θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


 

 

Επιστροφή