Το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία του FREE MOBILITY

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία του FREE MOBILITY

Την 1η Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,  μαθητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα γιόρτασαν όλοι  μαζί το κλείσιμο της Εκστρατείας FREE MOBILITY και ECOMOBILITY.

Το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία του FREE MOBILITY με μια  πλήρως ολοκληρωμένη εργασία, με εντοπισμό και καταγραφή των προβλημάτων προσβασιμότητας στην πόλη μας και την παρουσίαση συγκεκριμένων λύσεων και προτάσεων.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη, έρευνα  δράσεις και πολλές συνεργασίες με φορείς της πόλης, υπηρεσίες και κυρίως με μαθητές  σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το σύνθημά μας ήταν "Όμορφη Πόλη, είναι η Προσβάσιμη Πόλη" και αυτό προσπαθήσαμε να πετύχουμε μέσα από το πρόγραμμα FREE MOBILITY.

    Σε όλη αυτή την προσπάθεια είχαμε μαζί μας την ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, τη Δημοτική Αστυνομία, τους συλλόγους ΑμεΑ, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολεία της πόλης και ειδικότερα την παλιά ομάδα ECOMOBILITY και την καθηγήτρια κ. Εύη Αστρίτη, τη θεατρική ομάδα του Δήμου Τρικκαίων, φοιτητές της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας που προωθήσανε τις δράσεις μας, τους μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων.




Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Δήμο Τρικκαίων για τη συνδιοργάνωση του FREE MOBILITY και τη άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους, την θεατρολόγο Γεωργία Κατσιανάκου, τους μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Βάιο Κουκουλέτσο, Νικόλα Παππά και τον καθηγητή τους κ. Γιάννη Σπυράκη για τη συνεισφορά τους στο θεατρικό δρώμενο, καθώς και τους καθηγητές χειροτεχνίας του σχολείου μας Ειρήνη Καλούδη και Δημήτρη Μπαρμπαρούση για το συντονισμό των εικαστικών δημιουργιών.

 Η εργασία μας απέσπασε:

1ο βραβείο εικαστικής έκφρασης
2ο βραβείο δραματουργικής έκφρασης
3ο  βραβείο  για το σύνολο της  εργασίας μας

Οι μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι οι:

Αργύρης Βασίλης
Βερβέρα Ελπίδα
Καλογηρόπουλος Αντώνης
Κατσιώπης Δημήτρης
Κότσι Ιωάννα
Μόκκας Χρήστος
Κούτουλα Αικατερίνη
Μουρεχίδου Μαρία
Και οι συντονιστές  του προγράμματος :
Καραγεώργος Θανάσης
Τασούλα Ευαγγελία
Κακαγιά Ευαγγελία


Η ομάδα FREE MOBILITY
του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

 

 

Επιστροφή