Στο Πανευρωπαϊκό πρωταθλήμα πάλης παμπαίδων αγωνίστηκε ο Νίτσιος του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στο Πανευρωπαϊκό πρωταθλήμα πάλης παμπαίδων αγωνίστηκε ο Νίτσιος του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Ολοκληρώθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης παμπαίδων και πανκορασίδων που διεξήχθη από τις 19 έως 21 Μαΐου στην πόλη του Βελιγραδίου.

Στους αγώνες συμμετείχε αγωνιζόμενος με την εθνική ομάδα και ο πρωταθλητής του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Νίτσιος,ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις,αντιμετωπίζοντας αθλητές από χώρες με μεγάλη παράδοση στον χώρο της πάλης.

Αναλυτικά ο Νίτσιος σημείωσε μια νίκη υπέρ του αθλητή Charnaivanenka από την Λευκορωσία στον πρώτο αγώνα διεκδικώντας έτσι την πρόκριση προς τους οχτώ,εκεί όμως δέχτηκε την απρόσμενη ήττα από τον αθλητή Radchikov από την Ρωσία χάνοντας έτσι το δικαίωμα να διεκδικήσει στην συνέχεια ένα μετάλλιο,οι προπονητές Βασίλης Μότσιος και Χρήστος Κατσαρός μόνο ικανοποιημένοι μπορούν  να αισθάνονται από την πορεία του Κωνσταντίνου,καθώς είναι η πρώτη του χρονιά στους παμπαίδες,αφήνοντας μας έτσι αισιοδοξία για το μέλλον,διότι και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία με περισσότερες ελπίδες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.



Το Δ.Σ καθώς και οι προπονητές του συλλόγου θέλουν να συνχαρούν  τον Κωνσταντίνο και να του ευχηθούν τα καλύτερα για την συνέχεια.

 

 

Επιστροφή