Αντωνίου: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε…» - Ξαφνική παραίτηση Βαγγέλη Αγγελή από ΑΟΤ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αντωνίου: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε…» - Ξαφνική παραίτηση Βαγγέλη Αγγελή από ΑΟΤ

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του ΑΟΤ, Σωτήρης Αντωνίου απο τη νίκη της ομάδας του στην Σπάρτη για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Αντωνίου: «Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που επιτεύχθηκε σήμερα απέναντι σε μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σπάρτη.

Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς, με ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμη και να καθαρίσουμε το ματς στα επόμενα 4-5 λεπτά αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο αντίπαλος πηρέ μέτρα, μας απείλησε σε δυο περιπτώσεις και τελικά σημείωσε ένα τέρμα και μπήκε στο ματς σε μια κομβική στιγμή που είχαμε προβλήματα στο κέντρο με προβλήματα στΑντωνίου: «Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που επετεύχθητε σήμερα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και πολύ καλή ομάδα όμως είναι η Σπάρτη.

Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς, με ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμη και να καθαρίσουμε το ματς στα επόμενα 4-5 λεπτά αλλά αυτό δεν έγινε. Ο αντίπαλος πηρέ μέτρα, μας απείλησε σε δυο περιπτώσεις, τελικά σημείωσε ένα τέρμα και μπήκε στο ματς σε μια κομβική στιγμή που είχαμε προβλήματα στο κέντρπ στα μαρκαρίσματα κάτι το οποίο το εντοπίσαμε.

Έτσι στο 2ο με τη χρησιμοποίηση του Πάνου σαν αμυντικό χαφ και το πέρασμα του Τζόκιτς στο ματς, γίναμε καλύτεροι και πατούσαμε καλύτερα στον αγωνωστικό χώρο. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και τις ευκαιρίες, σκοράραμε με τον Γκολια και κάναμε πολύ καλή διαχείριση. Με την είσοδο των Σιαλμά και Τομιτς άλλαξε η εικόνα, πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ με τον Σιαλμά και τελείωσε το ματς.

Έχουμε πολλά να διορθώσουμε… δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι… Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Νομίζω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν παρά πολύ δύσκολο αντίπαλο. Περάσαμε από μια έδρα που μας δίνει την ευκαιρία να δούμε καλύτερα το Κύπελλο.

Εύχομαι στον Δημήτρη Σιαλμα να μην έχει κάτι με τον τραυματισμό του… κάτι που δε μας αφήσει να χαρούμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του στην Σπάρτη:

«Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή… επέστρεψα στην ομάδα που ήμουν για δυο χρόνια. Με αυτή την ομάδα γράψαμε ιστορία με την κατάκτηση πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική μετά από 30 χρόνια. Έχω πολλούς φίλους… υπάρχουν εδώ άνθρωποι που θα πέσουν στο γκρεμό μαζί μου.

Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για το χειροκρότημα και την υποδοχή. Η ομάδα της Σπαρτής είναι στην καρδιά μου… κατέκτησα ένα πρωτάθλημα και έκανα μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Γιαννίτσης:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις αξιόλογες ομάδες στην κατηγορία πόσο μάλλον στην έδρα της.

 Καταφέραμε να ξεκινήσουμε με ένα γρήγορο γκολ αλλά όσο περνούσε η ώρα όλο και οπισθοχωρούσαμε.
Στο 2ο ήμασταν πιο σοβαροί, σκοράραμε δυο φόρες κάναμε μια καλή προσπάθεια και κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Και ξαφνικά… παραίτηση Βαγγέλη Αγγελή από τον ΑΟ Τρίκαλα

Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη του ΑΟ Τρίκαλα στη Σπάρτη… ο Βαγγέλης Αγγελής έθεσε την παραίτησή του στο διάθεση του Δημήτρη Μπαταγιάννη. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας με γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Η παραίτηση μου από τον ΑΟ Τρίκαλα αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα είναι προς διάθεση στον φίλο μου Δημήτρη.
Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου το τιμ τους φυσικοθεραπευτές τους αφανείς εργάτες τους φροντιστές και τους συνεργάτες στο γραφείο μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια μου τους ποδοσφαιριστές που μαζί με τον Σωτήρη τους πήραμε κοντά μας. Σήμερα πήραμε μια μάχη όχι τον πόλεμο η πόλη πρέπει να σταθεί διπλά στην ομάδα και στις νίκες αλλά ποιο πολύ στις ήττες».

 

 

Επιστροφή