Mαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, δημιουργούν «Εικονικό» ευρωπαϊκό τουριστικό πρακτορείο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Mαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, δημιουργούν «Εικονικό» ευρωπαϊκό τουριστικό πρακτορείο
«Ένα εικονικό Ευρωπαϊκό τουριστικό πρακτορείο-Τουριστικά πακέτα επτά ημερών- ένας τουριστικός οδηγός» είναι το θέμα της ημερίδας που θα διοργανωθεί στις 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον» στα Τρίκαλα από το 1ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Τρικάλων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 μ.μ. στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος erasmus+ «A European School Around The World»(ESAW) με συντονιστή το σχολείο «Istituto di Istruzione Superiore “L.Fazzini-V.Giuliani στην πόλη Vieste της Ιταλίας, εταίρους σχολεία από τη Σουηδία, την Ισπανία, τη Γαλλία καθώς και δύο φορείς Δικτύων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ιταλία και τη Βουλγαρία και με σκοπό τη δημιουργία ενός εικονικού τουριστικού πρακτορείου.

Βασική καινοτομία της σύμπραξης αποτελεί η στενή σύνδεση σχολείου και χώρου εργασίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των μαθητών.

Tο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία μιας πολυμεσικής εφαρμογής –ενός τουριστικού οδηγού.


Για τη διάχυση των αποτελεσμάτων προβλέπεται η διοργάνωση ημερίδας(multiplier event). (Από τις 19-25 Φεβρουαρίου 14 καθηγητές και 22 μαθητές από τις παραπάνω χώρες θα φιλοξενούνται από το σχολείο μας και θα παρακολουθήσουν εκτός των άλλων προσκεκλημένων την ημερίδα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24310 26483 (ώρες λειτουργίας 17:00 έως 21:00)
6978385037 (Χαρίκλεια Ρουσουλιώτη), 6946925716 (Κατερίνα Μπαντέκα).

 

 

Επιστροφή