Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προπονήσεων στο πλαίσιο του Meteora Wresyling Academy

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προπονήσεων στο πλαίσιο του Meteora Wresyling Academy

Διατηρώντας ψηλά το επίπεδο και στοχεύοντας στη βελτίωση της τεχνικής, της τακτικής, της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών πάλης, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προπονήσεων στο πλαίσιο του Meteora Wrestling Academy.

Πρόκειται για το φιλόδοξο προπονητικό International Model Camp Πάλης που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά με επιτυχία στην Καλαμπάκα από τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Τρίκαλα και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα.

Οι διοργανωτές επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές, υλοποίησαν ένα σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων, διπλών και τριπλών ανά ημέρα, στην ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη. Οι προπονήσεις έγιναν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 10 - 17 ετών (γεννηθέντες 2001-2008). Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν από του διεθνείς Ιρανούς προπονητές Ghasem Ghassabian (Γερμανία) και Davoud Pour (Δανία), από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης Χρήστο Σιδηρόπουλο και τους αναγνωρισμένους σωματειακούς προπονητές Χαράλαμπο Κουκλίδη, Στέφανο Παπαγεωργίου, Χαρίλαο Χονδρονάσιο και Νίκο Τσιακάρα.


Για  την οργανωτική επιτροπή του
METEORA WRESTLING ACADEMY

Νίκος Τσιακάρας - Γιάννης Τζίκας
meteorawrestlingacademy@gmail.com

 

 

Επιστροφή