Νέο πάρκο στο Ριζαριό

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νέο πάρκο στο Ριζαριό

Μετά την πλήρη αναμόρφωση του πάρκου στον Αη Γιώργη, τις ετοιμασίες για το πάρκο στη Σωτήρα και στο «νησάκι» του πάρκου Ματσόπουλου, έναν τέταρτο χώρο ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων.

Πρόκειται για το γήπεδο και το αλσύλλιο στο Ριζαριό, έναν χώρο άγνωστο σε πολλούς, που ήδη έχει αρχίσει να αναμορφώνεται.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Ακης Αναστασίου «σε πρώτη φάση γίνονται οι εργασίες για τον φωτισμό του γηπέδου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας». Ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη διαμορφωθεί κατάλληλα και είναι έτοιμος για αγώνες, οπότε απομένει το τρίτο στάδιο: το παρακείμενο αλσύλλιο, πίσω ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ριζαριού. Εκεί, έγιναν εργασίες καθαρισμού του και σταδιακά θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, για να μπορεί ο κάθε επισκέπτης να τον χρησιμοποιεί για άθληση, ξεκούραση, αναψυχή.

Ετσι ο συγκεκριμένος οικισμός, μαζί με τα έργα αποχέτευσης που υλοποιούνται μετά από χρόνια, αποκτά και χώρο αναψυχής, ο οποίος θα «ανακουφίζει» το πάρκο του Αη Γιώργη, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση.

Τα Τρίκαλα μέσα σε λίγο διάστημα θα διαθέτουν πέντε πάρκα – χώρους αναψυχής και άθλησης (μαζί με το πάρκο στον Πυργετό) περιμετρικά της πόλης , ενώ σε λίγο διάστημα ξεκινούν και οι εργασίες αναμόρφωσης του χώρου στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων.
Ετσι, μαζί με το πλήθος των γηπέδων που κατασκευάστηκαν ή αναμορφώθηκαν, οι τρικαλινοί/ες έχουν μεγάλες δυνατότητες για άθληση, για ξεκούραση, για αναψυχή, για αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου τους.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων






 

 

Επιστροφή