Διεθνής κινηματογραφική παραγωγή στα Τρίκαλα αναζητά κομπάρσους

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διεθνής κινηματογραφική παραγωγή στα Τρίκαλα αναζητά κομπάρσους

Σημεία της πόλης και τρικαλινοί/ες θα λάβουν μέρος στα γυρίσματα

Είστε ηθοποιός; Θέλετε να γίνετε ηθοποιός; Θέλετε απλώς να πάρετε μέρος σε μια διεθνή ταινία; Θέλετε να δείτε το όνομά σας στους τίτλους μιας ταινίας; Η ευκαιρία είναι εδώ!

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάστηκε και παραχώρησε άδεια για πραγματοποίηση γυρισμάτων της ταινίας «Born To Be Murdered» σε δημοτικούς χώρους.

Πρόκειται για μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Luca Guadagnino, για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του Ferdinando Cito Filomarino.


Πρόκειται για περιπέτεια, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και βεβαίως στα Τρίκαλα, στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου και σε άλλα σημεία.

Η εταιρεία παραγωγής FALIRO HOUSE PRODUCTIONS καλεί, όσους και όσες επιθυμούν, να μετάσχουν στο ανοιχτό casting, για βοηθητικούς ηθοποιούς, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 02/02/19, 14:00-18:00 στον δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων, στον μύλο Ματσόπουλου.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα το διάστημα 18 - 21 Φεβρουαρίου 2019.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ:
-Δυνατότητα Ασφάλισης στο ΙΚΑ (υποχρεωτικά) και αντίστοιχα Άδεια Παραμονής και Εργασίας για τους αλλοδαπούς συμμετέχοντες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
Κλεοπάτρα Αμπατζόγλου – 6972645775 – kampatz@yahoo.gr
Ρωμανός Αργυρόπουλος – 6974925581 – roman.argy@gmail.com

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Επιστροφή