Λεηλασία των Ελληνικών Γλυπτών σημαίνει αποκεφαλισμός του ελληνικού πολιτισμού!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Λεηλασία των Ελληνικών Γλυπτών σημαίνει αποκεφαλισμός του ελληνικού πολιτισμού!

Όλα αυτά τα χρόνια οι …ελληνικές κυβερνήσεις, αποδείχτηκαν ψευτοδιαπραγματεύσιμες, άσχετες από τα ιστορικά και πολιτιστικά αποθέματα της χώρας μας … διαφορετικά θα είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους ως προς την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.Όμως το δείξανε με άλλους τρόπους με τα υπουργεία «πολιτισμού» και με τους παρατρεχάμενους υπουργούς και λοιπών οργανισμών που πλήρωνε και πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος.


Δε χρειάζεται ιδιαίτερη φωτογράφιση των κηφήνων των προαναφερόμενων κυβερνήσεων και μυριάδων… υπουργών, συν αυτώ υπαλλήλων επί σειρά αιώνων, τι γουρλώσανε- από τα μάτια τους βγήκε και το πόσο διαχρονικό ρέψιμο συν τα ταξιδάκια τους στις χώρες διαμονής του απόδημου ελληνισμού… Εκεί το δούλεμα ήταν αφάνταστα πιο άγριο και μεγάλο ένεκα των αποστάσεων.

Έτσι, όπως πληροφορούμαστε, φτάσαμε στο αέναο απάνθρωπο θράσος των Άγγλων κλεφτών, ιμπεριαλιστών–αποικιοκρατών, απολίτιστων και βάρβαρων που σακάτεψαν την Ελλάδα με τον εμφύλιο πόλεμο, όχι μόνο να αρνούνται να μας επιστρέψουν τα κλεμμένα αλλά ούτε και …δανικά να τα δίνουνε.

Βέβαια τώρα είναι αργά για δάκρια. Μας πήραν σβάρνα και άλλα γεγονότα, γεγονότα που προκάλεσαν τη δημιουργία και άλλων «φασιστών» πολιτών που αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας…,έτσι το βλέπουμε εμείς-Ελλάδας πρόβλημα, όπως βλέπουμε και την άνθιση του ανθελληνισμού σε κομματικούς «αριστεροιδεολογικούς» χώρους που ποτέ δεν φανταστήκαμε.

Θα επανέλθουμε στο διαχρονικό θέμα αίσχους και ντροπής για τους κλέφτες, παραχαράκτες και απολίτιστους αρπάχτες, ξένους και ντόπιους πολιτιστικών αγαθών και ιστορικών γεγονότων.


Θα περιμένουμε την ξεχωριστή αντίδραση των ανθρώπων του λόγου και της τέχνης, ό χ ι   τ ω ν  ε π ώ ν υ μ ω ν ,  αυτούς τους ξέρουμε, αλλά των ανώνυμων που έχουν ξεχωρίσει με την αγωνιστικότητά τους ενάντια στα κακώς κείμενα της χώρας μας, των εθνικών και πολιτιστικών-ιστορικών ενδιαφερόντων

… Τρίκαλα 30 τ0υ Γενάρη του 2019 

 

 

Επιστροφή