Προτάσεις - στόχοι των υποψηφίων συμβούλων για την τοπική κοινότητα Πηγής του συνδυασμού "Πύλης Όραμα"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Προτάσεις - στόχοι των υποψηφίων συμβούλων για την τοπική κοινότητα Πηγής του συνδυασμού

Σύγκλιση λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας, τουλάχιστον μια φορά ανά έτος, προκειμένου να καθοριστούν οι δράσεις που πρέπει να αναλάβει το τοπικό συμβούλιο ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την τοπική ανάπτυξη.

Δημιουργία τράπεζας αίματος στο όνομα της Τοπικής Κοινότητας Πηγής και εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων δύο φορές το χρόνο.
Πρόταση προς τη Δημοτική Αρχή για την κατασκευή ενός νέου παιδικού σταθμού σύγχρονων προδιαγραφών πλησίον των λοιπών σχολικών μονάδων της Πηγής και σε χώρο που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο αυτής.

Ταυτόχρονα, να δρομολογηθεί η συντήρηση και αξιοποίηση του υφιστάμενου πεπαλαιωμένου κτιρίου, όπου στεγάζεται ο παιδικός σταθμός για τη χρήση του από άλλους τοπικούς φορείς.
Κατασκευή πιστοποιημένων παιδικών χαρών ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ανήλικων παιδιών.

Κοινωνική μέριμνα για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και αρμόδιους φορείς.
Αναβίωση διαχρονικών τοπικών εθίμων και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου και της χορευτικής ομάδας, καθώς και την εύρεση κατάλληλου χώρου για τη στέγαση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Πηγής, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και ονοματοδοσία αυτής κατόπιν ψηφοφορίας, με έμφαση στην ανάδειξη του διατηρητέου κτιρίου «Κονάκι του Δερβέναγα».
Κατασκευή αθλητικού πάρκου όπισθεν της κεντρικής πλατείας με τη δημιουργία γηπέδου 8Χ8, τοποθέτηση φωτισμού και οργάνων εκγύμνασης ανοικτού χώρου υπό στεγάστρου και περίφραξη του υφιστάμενου υπαίθριου γηπέδου καλαθοσφαίρισης.
Τοποθέτηση καθρεπτών σε διασταυρώσεις οδών με μειωμένη ορατότητα.

 Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Πηγής που είναι ένα διαχρονικό αίτημα τόσο των φιλάθλων – κατοίκων, όσο και του Αθλητικού Ομίλου Πηγής.

Συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πηγής για τη τέλεση ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαραλτήρα σε ετήσια βάση.
Συντήρηση και αξιοποίηση του Αθλητικού Κέντρου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ», ώστε να αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών και λοιπων φορέων με σκοπό την προβολή της Τοπικής Κοινότητας Πηγής και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Κατασκευή μνημείου εντός του ποδοσφαιρικού συγκροτήματος εις μνήμην των αδικοχαμένων συγχωριανών μας που αγωνίστηκαν στον Αθλητικό Όμιλο Πηγής και επιμνημόσυνη δέηση αυτών το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνο στο χώρο του γηπέδου.
Πρόταση προς τη Δημοτική Αρχή για την πεζοδρόμηση εκατέρωθεν της οδού Πηγής – Λυγαριάς από το ύψος του γήπεδου της Πηγής ως τις κτιριακές εγκατστάσεις του πρώην Δήμου Γόμφων.

Αγορά χλοοκοπτικού τρακτέρ και ειδικού κονταριού αλλαγής λαμπτήρων και παραχώρηση αυτών μέσω δωρεάς στην Τοπική Κοινότητα για την κάλυψη των διαχρονικών αναγκών.

Συντήρηση των υφισταμένων στάεων αστικής συγκοινωνίας και αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων.
Βράβευση σε ετήσια βάση των επιτυχόντων μαθητών με καταγωγή από την Πηγή στις πανελλαδικές εξετάσεις υπό την αιγίδα της εκάστοτε Κοινοτικής Αρχής.

Συγκρότηση εθελοντικής ομάδας για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Πηγής.
Τοποθέτηση κάδων απορριμάτων σε καίρια σημεία όπου δεν υπάρχουν (κατόπιν μελέτης) και αντικατάσταση όσων προϋπήρχαν που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Με τιμή,
οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Πηγής
του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής
τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα

1) ΓΑΚΙΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Οικιακά
2) ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
3) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Εκπαιδευτικός
4) ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Αστυνομικός
5) ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
6) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Αστυνομικός
7) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
8) ΧΗΡΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ (ΡΙΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Εκπαιδευτικός



          
ΓΑΚΙΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ



ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



ΧΗΡΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ (ΡΙΤΑ)
 

 

 

Επιστροφή