Στο ASTRA TV, τη βραδιά των Εκλογών, ο Χρίστος Λιάπης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στο ASTRA TV, τη βραδιά των Εκλογών, ο Χρίστος Λιάπης

“Mεγάλη νίκη για όλους τους Έλληνες”

Τη βραδιά της μεγάλης εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε, στο ASTRA TV και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο γιατρός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Χρίστος Λιάπης.

Ο Δρ. Λιάπης, εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές ανέφερε σχετικά:

    "Είναι μια βραδιά μεγάλης Εκλογικής Νίκης, μέσα από την οποία επιβαρβεύεται η υπευθυνη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικώς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λαός ζήτησε αλλαγή πορείας και ηγεσίας.


Η ακατάσχετη παροχολογία της ελεημοσύνης και της κοροϊδίας στην οποία επιδόθηκε τις τελευταίες ημέρες, στο παρά πέντε των Εκλογών ο κ. Τσίπρας, αποδείχθηκε πως δεν μπορεί πλέον να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό. Είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα. Μία ημέρα που δείχνει ότι ξεκινά η μεγάλη εθνική αλλαγή και στις Εθνικές Εκλογές, οι οποίες -πλέον- δεν θα μακρύνουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει και επίσημα την εμπιστοσύνη του λαού, την οποία είχε χάσει προ πολού μέσα στην τετραετία. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για όλους τους Έλληνες, για όλες τις Ελληνίδες. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία. Μια πολύ μεγάλη νίκη για την Ελλάδα.


Όλος ο χάρτης είναι μπλε.Κερδίζουμε παντού. Κερδίζουμε στις περιφέρειες, κερδίζουμε και στους μεγάλους Δήμους της χώρας. Είχαμε καιρό οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες να νιώσουμε τέτοιον παλμό Νίκης, ο οποίος -πάνω απ' όλα- είναι και ένας παλμός υπευθυνότητας.

    Ο κόσμος επιβραβεύει τον υπεύθυνο και συνετό και ήπιο λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν είπε ψέματα, δεν έταξε ακατάσχετα παροχές και επιδόματα και αυτή η υπεύθηνη πολιτική του επιβραβεύθηκε.


Πλέον δεν είμαστε μπροστά μόνον στις δημοσκοπήσεις, είμαστε μπροστά και στην εκπεφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού. Και να επισημάνουμε και κάτι άλλο. Πάντοτε, όποτε προηγήθηκαν οι Ευρωεκλογές των Εθνικών Εκλογών, το ποσοστό νίκης στις Εθνικές Εκλογές που ακολούθησαν ήταν υπερδιπλάσιο από αυτό που κιαταγράφηκε στις Ευρωεκλογές."

    Τους σχολιασμούς του κου Λιάπη ακολούθησε η διακοπή για τη μετάδοση των δηλώσεων του κου Πρωθυπουργού, με τις οποίες προκήρυξε τις Βουλευτικές Εκλογές.  

 

 

Επιστροφή