Στηρίζει τους απλούς πολίτες ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στηρίζει τους απλούς πολίτες ο Μικέλης Χατζηγάκης

Στέλνοντας μήνυμα ότι βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους χαμηλόμισθους και στους χαμηλοσυνταξιούχους που παλεύουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε χθες την λαϊκή αγορά Καλαμπάκας.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός μίλησε με τους παραγωγούς, αλλά και τους κατοίκους της Καλαμπάκας, και τόνισε ακόμη μια φορά ότι η βελτίωση της καθημερινότητας και η στήριξη των αδύναμων οικογενειών θα είναι από τις βασικές προτεραιότητές του.

«Αυτούς τους ανθρώπους θέλω να τους στηρίξω και να τους εκπροσωπήσω γιατί αποτελούν την σπονδυλική στήλη της Ελλάδας. Δουλεύουν σκληρά, είναι νοικοκύρηδες και συνεχίζουν μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους ακόμα και όταν η χώρα τους φέρεται άδικα» είπε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε ότι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, με την κατάλληλη στήριξη από την πολιτεία, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πάμε μπροστά.

Διαμήνυσε τέλος για μια ακόμη φορά ότι εισέρχεται στην πολιτική για να δουλέψει και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους με όλες του τις δυνάμεις από όποια θέση και αν έχει στο μέλλον.

 

 

Επιστροφή