Έμφαση στη μείωση της ανεργίας δίνει ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έμφαση στη μείωση της ανεργίας δίνει ο Μικέλης Χατζηγάκης
Η μείωση της ανεργίας είναι το κομβικό σημείο των προτάσεων του Μικέλη Χατζηγάκη για την στήριξη της Τρικαλινής οικογένειας. Αυτό ήταν το βασικό μήνυμά του στις περιοδείες του Σαββατοκύριακου σε 14 χωριά του Νομού Τρικάλων.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Ρίζωμα, τον Πλάτανο, την Ράξα, την Θεόπετρα, την Βασιλική, την Καλομοίρα, το Ματονέρι, το Αμπελοχώρι, το Μαλακάσι, τον Κλεινό, την Γλυκομηλιά, την Αηδόνα, το Παλαιοχώρι, την Χρυσομηλιά και τα Αμπέλια.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του δίνει έμφαση στην δημιουργία θέσεων εργασίας με ανθρώπινους μισθούς.

Αλλά πάνω από όλα ο Μικέλης Χατζηγάκης δίνει έμφαση στην στήριξη των εργαζομένων. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μέσα από την στήριξη των ανθρώπων της δουλειάς θα έλθει και η στήριξη των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που με την σειρά τους θα δημιουργήσουν νέες δουλειές.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο ίδιος μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει ισχυρά κίνητρα στις επιχειρήσεις που επιβραβεύουν τους εργαζομένους τους.


 

 

Επιστροφή