Εντυπωσίασε η «ΤΡΙΚΚΗ» στην Ορεστιάδα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εντυπωσίασε η «ΤΡΙΚΚΗ» στην Ορεστιάδα

Το Κέντρο Χορού «ΤΡΙΚΚΗ» συμμετείχε στις  β’ Γιορτές Παλαιού σταθμού Ν. Ορεστιάδας που διοργάνωσε ο σύλλογος Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού  σε συνεργασία με με το Δήμο Ορεστιάδας 21,22 και 23 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι σύλλογοι: Ομάδα «Χορού Μονοπάτια Θεσσαλονίκης» Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Νεοχωρίου Ορεστιάδας.

Το χορευτικό τμήμα της Τρίκκης  παρουσίασε χορούς και τραγούδια  του Ν. Τρικάλων φορώντας αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές.Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την  Εβρίτικη Ζυγιά.

Η αποστολή της Τρίκκης  την δεύτερη ημέρα είχε την ευκαιρία  να επισκεφτεί και να ξεναγηθεί στην Ανδριανούπολη ,το λαογραφικό μουσείο της Ορεστιάδας και το βράδυ να γλεντήσει και να γνωριστεί με τους πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Την Τρίτη ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο  Διδυμότειχο ,το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη. Την αποστολή συνόδευσαν οι χοροδιδάσκαλοι καθηγητές φυσικής αγωγής Γαλάνης Βασίλης και Ζελεσιάδου Έφη.

 

 

Επιστροφή