“Η πολιτική της συλλογικής δράσης και της οριζόντιας διαβούλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αγκαλιάζεται από τον κόσμο”

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
“Η πολιτική της συλλογικής δράσης και της οριζόντιας διαβούλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αγκαλιάζεται από τον κόσμο”

    Σε Πετρόπορο, Σερβωτά, Νομή, Γεωργανάδες, Κλωκοτό και με κατάληξη στους Ταξιάρχες για την καθιερωμένη συλλογική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών συνεχίστηκε χθες (25.6.2019) ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Η υποδοχή από τους κατοίκους των χωριών ήταν θερμή, ενώ πολύς κόσμος συμμετείχε στη συζήτηση στο ουζερί του Γιδαρόπουλου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσαν όψεις του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος και έδωσαν απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων που τέθηκαν από τους πολίτες, σε σχέση με την αγροτική παραγωγή, με την ανάπτυξη και με την καθημερινότητα στα χωριά.

Επισημάνθηκε επίσης, στους Γεωργανάδες και στον Κλοκωτό, το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στο κομμάτι των υποδομών, με το οποίο εξασφαλίστηκε η πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό για τους κατοίκους.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τους πολίτες των χωριών του Νομού, προσπαθώντας να μεταδώσει το πολιτικό μήνυμά του.

Σε όσες περιπτώσεις είναι εφικτό, οι διαβουλεύσεις αυτές προβάλλονται ζωντανά μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο την εμβάθυνση στην αμεσοδημοκρατική συζήτηση, με την βοήθεια και των νέων τεχνολογιών.

Για σήμερα, (26.6.2019) οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν σε Σπαθάδες, Αύρα, Θεόπετρα, Σαρακίνα, Καστράκι και Διάβα, ενώ θα παραθέσουν την συλλογική ομιλία τους στην Βασιλική.
 

 

Επιστροφή