Η προεκλογική παρέμβαση του ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η προεκλογική παρέμβαση του ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα

Η προεκλογική κίνηση του ΚΚΕ(μ-λ) συνεχίζεται σε όλη την εκλογική περιφέρεια Τρικάλων. Κλιμάκια της οργάνωσης πραγματοποιούν επισκέψεις σε χωριά του νομού από την πρώτη εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.

 Ήδη έχουν γίνει περιοδείες σε δεκάδες χωριά των δήμων Μετεώρων, Φαρκαδόνας και Πύλης και η παρέμβαση συνεχίζεται στην πόλη των Τρικάλων.

Στις παρεμβάσεις η άποψή μας αντιμετωπίζεται θετικά, καθώς υπάρχει προβληματισμός για την επόμενη μέρα των εκλογών από έναν κόσμο.

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) λειτουργεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου καθημερινά μοιράζεται η προεκλογική προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Λίτσα Σαπουνά και Θανάσης Τουφεξίδης έδωσαν συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV10 Θεσσαλίας και ήδη προγραμματίζονται για την επόμενη περίοδο και άλλες συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και ηλεκτρονικά μέσα της πόλης από όλους τους υποψηφίους.

Την Παρασκευή 28/6 το ΚΚΕ(μ-λ) θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του για την εκλογική περιφέρεια Τρικάλων στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιον" στις 1:00 μμ.
 

 

Επιστροφή