Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Με σύνθημα “Δεν θα μας αρπάξουν την ζωή και το μέλλον μας – ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις” διεξήχθη η ποδηλατοδρομία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, που διοργάνωσε η ΚΝΕ, χτες, Τετάρτη 26 Ιούνη, με την αφορμή της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία αργά το απόγευμα και η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία από την Στέλλα Κριμνιώτη, εκ μέρους του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ, καθώς επίσης και από χαιρετισμό εκπροσώπου του ΚΕΘΕΑ καθώς το τελευταίο, πήρε μέρος στην δράση αυτή με διακριτή παρουσία, και από κοινού με τα μέλη της ΚΝΕ άνοιξαν την συζήτηση με τους παρευρισκόμενους νέους, γύρω από το θέμα της εξάρτησης και τις πραγματικές και βαθύτερες αιτίες που γενούν το πρόβλημα

Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν ποδηλάτες κάθε ηλικίας, ενώ υπήρχε ειδική μέριμνα με ποδήλατα του δήμου για τους συμμετέχοντες που δεν είχαν δικό τους. Η διαδρομή περνούσε από κεντρικά σημεία της πόλης, καθώς ακολουθούσε τον ποδηλατόδρομο, αρχικά παραποταμίως μέχρι το Μουσείο Τσιτσάνη, έπειτα από την οδό Καποδιστρίου μέχρι την πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, και τέλος παραποταμίως κατέληξε στο σημείο εκκίνησης.

Στον χώρο λειτούργησε περίπτερο όπου διαθέτονταν καλαίσθητα αναμνηστικά μπλουζάκια με σύνθημα ενάντια στα ναρκωτικά για την οικονομική ενίσχυση της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση έκλεισε με ολιγόλεπτη παρέμβαση της Γεωργίας Καπέτη, υποψήφιας με το ΚΚΕ όπου τόνισε την θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και πως το ΚΚΕ καλεί κάθε νέα και νέο να παλέψει ενάντια στην πολιτική που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους, με θολωμένο μυαλό και σκυμμένο κεφάλι, ανήμπορους να αντισταθούμε στην θύελλα της πολιτικής που σαρώνει τη ζωή μας. Στις εκλογές της 7ης Ιούλη ισχυροποιούμε το ΚΚΕ παντού - την δύναμή μας την επόμενη μέρα.

T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ
27/06/2019

 

 

Επιστροφή