Στο πνεύμα των Χριστουγέννων Φήκη και Καλόγεροι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στο  πνεύμα των Χριστουγέννων Φήκη και Καλόγεροι
Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Φήκη


Στο  πνεύμα των Χριστουγέννων εξελίχθηκε και η φωταγώγηση του Δέντρου στην πλατεία της Φήκης το βράδυ της Πέμπτης  5 Δεκεμβρίου παρουσία αρκετού κόσμου, του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, Αντιδημάρχων κ. Κων/νου Δούλαλα, κ. Σωτηρίου Αγγέλη, κ. Άρη Τζάνη, του Προέδρου του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστου Νάκου, των Δημοτικών Συμβούλων  κ. Μάκη Παπαγεωργίου, κ. Ιωάννη Κουτσονάσιου, κ. Ευθυμίου Ζάχου, κ. Ευάγγελου Κουτή, κ. Θεόδωρου Χ. Χήρα, του Προέδρου της Τ.Κ. Φήκης κ. Γεωργίου Βρατσίστα  και της Προέδρου  του ΟΚΠΑΔ του Δήμου Πύλης κ. Μαρίνας Πανάγου.

Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας, και ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Φήκης κ. Γεώργιος Βρατσίστας.
Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Φήκης.








    Άναψε το  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στους Καλογήρους


Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Πύλης ο κύκλος τω οποίων άνοιξε με τη φωταγώγηση του δέντρου στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 5  Δεκεμβρίου στις 18.00 παρουσία πολλών κατοίκων , του Προέδρου της Τ.Κ. Καλογήρων κ. Ιωάννη Γεωργομάνου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Άρη Τζάνη.





Ο Πρόεδρος κ. Γεωργομάνος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους υγεία Ευτυχία προσωπική και οικογενειακή, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Τζάνη που τίμησε με την παρουσία του ,ως  εκπροσώπου του Δήμου και του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.



 

 

 

Επιστροφή