Πρωτοχρονιά με αναμορφωμένες πλατείες στο Δενδροχώρι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πρωτοχρονιά με αναμορφωμένες πλατείες στο Δενδροχώρι

Με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 50.000€ έγιναν έργα που έδωσαν άλλη όψη, πιο σύγχρονη στις δύο πλατείες. Μέσα σε λίγους μήνες, από την εταιρεία Π ΣΓΟΥΡΑΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ και η εταιρεία Βασίλης Μέγας ολοκλήρωσαν πλακοστρώσεις, κατασκευή νέων στηθαίων, κράσπεδα, εισόδους για ΑμεΑ και άλλες απαραίτητες εργασίες.

Κάτι που ήταν σαφές στους κατοίκους του χωριού που, παρά το κρύο παρακολούθησαν αγιασμό και τη λιτή εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας. Η πρόεδρος του οποίου κ. Ιωάννα Ντάκου - Μπακάλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον Δήμο για το έργο.

Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτίνα τη ΝΔ κ. Κατ. Παπακώστα, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων, ώστε να παραμείνει πληθυσμός στα χωριά του τόπου μας.

Η σεμνή εκδήλωση, περιελάμβανε και εδέσματα - αναψυκτικά, με την παρουσία των κατοίκων του χωριού, των αντιδημάρχων κ.κ. Ελ. Πούλιου, Α. Αναστασίου, Γ. Ζιώγα, του τ. προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίουκ. Μιχ. Λάππα, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης κ. Ντ. Μπάρδα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων








 

 

Επιστροφή