Αμανατίδης: «Η πιο σημαντική νίκη»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αμανατίδης: «Η πιο σημαντική νίκη»

Οι δηλώσεις του τεχνικού των Τρικάλων στο τέλος

Ο Περικλής Αμανατίδης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του στο τέλος. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Κάναμε ίσως την πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Μία νίκη που είχε σίγουρα στοιχεία άγχους ενώ είχαμε κάποιες στιγμές και μία πίεση λόγω της κατάστασης στην οποία έχει μπει η βαθμολογία. Οι ομάδες όμως πρέπει να εξελίσσονται και θα πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα κάποιες φορές.

Παίζαμε με παίκτη παραπάνω που στο τέλος δεν φάνηκε.

Είχαμε κάποιες στιγμές που θα μπορούσαμε πιο απλά να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που χάσαμε. Δεν το κάναμε, δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες στημένες φάσεις.

Θα μπορούσε και ο Θεσπρωτός σε μία φάση που είχε να μας τιμωρήσει. Δικαιούμασταν την νίκη, ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και νομίζω ότι τα παιδιά μας έκαναν μία εμφάνιση αποτελεσματική και τους δίνουμε πολλά συγχαρητήρια. Θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ιεράπετρα που ανέβηκε πολύ στην βαθμολογία και να δικαιολογήσουμε την θέση μας».


Ρότσα: «Θα συναντηθούμε ξανά ψηλά με τα Τρίκαλα»

Οι δηλώσεις του Αργεντίνου προπονητή του Θεσπρωτού


Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναφέρθηκε στην συνολική προσπάθεια της ομάδας του, τόνισε ότι ο Θεσπρωτός έχει μέλλον ακόμη και αν υποβιβαστεί ενώ τόνισε πως κάποια στιγμή Τρίκαλα και Θεσπρωτός θα συναντηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αναλυτικά τα όσα είπε:


Έχω την εντύπωση ότι σήμερα η ομάδα του Θεσπρωτού πήρε τον τίτλο της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Μία ομάδα με ιστορία, καλούς παίκτες, καλό προπονητή, καλό γήπεδο. Δείξαμε ότι δεν είναι τυχαία η πορεία μας. Εμείς δουλεύουμε όχι μόνο για το σήμερα αλλά και γα το αύριο. Ήταν συγκλονιστική η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.

Στην αρχή ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας αλλά μετά χάλασαν οι ισορροπίες. Άλλαξε γνώμη ο διαιτητής, έδωσε το πέναλτι, δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών, η δουλειά τους είναι δύσκολη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στο Αιγάλεω, λιγοστεύουν τα παιχνίδια αλλά δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα ωραίο μέλλον.

Δεν τελειώνει η προσπάθεια που κάνουμε ακόμη και αν για κάποιον λόγο υποβιβαστούμε. Η προσπάθεια αυτή είναι πέρα από το σήμερα, για αρκετά χρόνια. Θα έρθουμε και άλλες φορές στα Τρίκαλα σε ψηλότερο επίπεδο. Να γυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο που θυμάμαι από παλιά ως παίκτης που ήταν ωραία.

Δεν είμαι μάντης αλλά θέλω να είμαι μάντης, κάποια μέρα θα συναντηθούμε πολύ πιο ψηλά από την Φούτμπολ Λιγκ”

 

 

Επιστροφή