ΑΟ Τρίκαλα: Δύο νέοι ποδοσφαιριστές (Κωστίκος-Χατζηκωνσταντίνου) στο ρόστερ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΑΟ Τρίκαλα: Δύο νέοι ποδοσφαιριστές (Κωστίκος-Χατζηκωνσταντίνου) στο ρόστερ

Ο γιος του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Γιώργου Κωστίκου, επίσης Γιώργος, που συμμετείχε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας είναι και επίσημα παίκτης του ΑΟΤ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (20/10/1997) μεσοεπιθετικού Γιώργου Κωστίκου ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Πλατανιά έχοντας 11 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Superleague 2.



Ο Θεσσαλονικιός μέσος έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγινιακό, Πανθρακικό, Πύδνα Κύτρους, Πιερικό και Κ20 του Ηρακλή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Τον 23χρονο πλάγιο μπακ Μάριο Χατζηκωνσταντίνου ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο παίκτης είναι απο την πρώτη μέρα της νέας σεζόν, ήταν στην προετοιμασία και έπαιξε σε όλα τα φιλικά παιχνίδια. Απλά δεν είχε ανακοινωθεί κάτι που έγινε σήμερα με την παρακάτω ανακοίνωση:



Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρόνου (3/10/1997) ακραίου αμυντικού Μάριου Χατζηκωνσταντίνου. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου και παλαιότερα σε Μακεδονικό, Κοζάνη και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ







 

 

Επιστροφή