Η θεομηνία (μάλλον) δεν χτύπησε με σφοδρότητα την πόλη της Καλαμπάκας...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η θεομηνία (μάλλον) δεν χτύπησε με σφοδρότητα την πόλη της Καλαμπάκας...!
- Αν κρίνουμε από το δελτίο τύπου της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας σήμερα Παρασκευή 8/9/2023 !
- Λήξη Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 !



Με το σύνθημα «Βιβλιοθήκες Ενωμένες Πάντα», ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, που οργανώνει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Με τους μικρούς μας αναγνώστες γνωρίσαμε δυο σημαντικές και αγαπημένες συγγραφείς, την Άλκη Ζέη και τη Ζωρζ Σαρή, που φέτος συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννησή τους.

Μέσα από τα βιβλία τους ταξιδέψαμε σε διάφορα μέρη του κόσμου, ακολουθήσαμε τη πορεία τους, μάθαμε για τη ζωή και το έργο τους και κυρίως για την ακλόνητη φιλία τους. Μιλήσαμε για τις αναγνωστικές μας εμπειρίες, τις νέες φιλίες, τις περιπέτειες και τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι! Μοιραστήκαμε αναμνήσεις σε μορφή κόμικ, παίξαμε παιχνίδια και θαυμάσαμε δημιουργίες των παιδιών της ΚΕ 2023.











Η Βιβλιοθήκη, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποίησε παιδικά εργαστήρια σε χωριά του Δήμου Μετεώρων, προσφέροντας χαρά και δημιουργία σε περισσότερα παιδιά. Ευχαριστούμε τους Προέδρους των χωριών Αγιόφυλλου, Γλυκομηλιάς, Καστανιάς, Παναγίας και Θεόπετρας για τη συνεργασία, καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για τις όμορφες στιγμές!

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!
 
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

Επιστροφή