Χρ. Μιχαλάκης: Διαρκή προσπάθεια για αξιοπρεπή πρόσβαση σε κάθε γωνιά του Νομού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χρ. Μιχαλάκης: Διαρκή προσπάθεια για αξιοπρεπή πρόσβαση σε κάθε γωνιά του Νομού
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή του Ασπροποτάμου

Συνεχίζεται καθημερινά, και με κάθε διαθέσιμο μέσο, η προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, να αποκαταστήσει την πρόσβαση σε κάθε σημείο του Νομού.


Στον ορεινό όγκο οι καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρωτόγνωρες κακοκαιρίες είναι τεράστιες, με συνεργεία να επιχειρούν συνεχώς, παρά τις δύσκολες συνθήκες, για την αποκατάσταση των βασικών υποδομών που έχουν πληγεί.

Οι εργασίες είναι εντατικές και στην περιοχή του Ασπροποτάμου, όπου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στις 28 Νοεμβρίου, δημιουργήθηκαν εκ νέου προβλήματα στον δρόμο από γέφυρα Αλεξίου έως την γέφυρα στα Τρία Ποτάμια, ενώ παράλληλα επιχειρείται η βελτίωση του δρόμου προς Καλλιρόη από την παραπάνω γέφυρα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη να συντονίζει τις παρεμβάσεις και να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Όπως τονίζει «βρισκόμαστε καθημερινά μπροστά στην μάχη για την αποκατάσταση των τεράστιων καταστροφών σε βασικές υποδομές και στην περιοχή του Ασπροποτάμου.

Πρόκειται για μία διαρκή προσπάθεια, σε πολλαπλά μέτωπα, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για να αποκατασταθεί η πρόσβαση σε κάθε γωνιά του Νομού. Προφανώς, η αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα δεν είναι εύκολη. Όμως, οι προσπάθειές μας εντείνονται με όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε κάθε συμπολίτης μας, κάθε οικισμός, κάθε σημείο, να αποκτήσει και πάλι αξιοπρεπή πρόσβαση».

 

 

Επιστροφή