Από την επίσκεψη Μεϊμαράκη Ιαν. 1987 στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Από την επίσκεψη Μεϊμαράκη πριν 32 χρόνια στα Τρίκαλα

Ιανουάριος 1987, χοροεσπερίδα της ΟΝΝΕΔ στα "ΔΕΙΛΙΝΑ" στο 4ο χλμ Τρικάλων-Λάρισας

Σε ότι αφορά την "ατμόσφαιρα" της επίσκεψης, η υποδοχή του "Βαγγέλα" εκείνη την εποχή στα Τρίκαλα δεν ήταν και τόσο... ενθουσιώδης.Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε τοποθετηθεί πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τον Οκτώβριο 1984 από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη διαδεχόμενος τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Το "κλίμα" ήταν διχαστικό, "προσυνεδριακό" εν όψει του επερχόμενου 1ου συνεδρίου που θα γινόταν τον Μάρτο του 1987 (θα εξέλεγε τον νέο πρόεδρο) και η τοπική ΟΝΝΕΔ ήταν σαφώς προσκείμενη στην παράταξη Μιχαλολιάκου.


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο βήμα, στη φωτο και ο Νίκος Μουτσίκας αντιπρόεδρος και υπ. οργανώσεως τότε της τοπικής Τρικάλων που τον προλόγισε.
Διακρίνεται επίσης στο βάθος αριστερά (με την γραβάτα) ο Γιάννης Πάϊδας σημερινός πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ μέλος τότε της δραστήριας ΟΝΝΕΔ Φαρκαδόνας
 
Ήταν μια ομιλία χωρίς κορώνες και συνθήματα στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ενωτικό κλίμα στη νεολαία.

Για όσους παρακολουθούν την πορεία του, ήταν αυτό που λέμε και σήμερα ο "Βαγγέλας" της γαλάζιας παράταξης...


Με κλιμάκιο επισκέπτεται Κρήνη και Πετρωτό.Διακρίνονται μεταξύ άλλων οι Νίκος Γουγουλάκης πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων (σήμερα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων), Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τα μέλη των τοπικών Κρήνης και Πετρωτού Δημήτρης Στεργιανός και Νίκος Ζιώγας, δεξιά με την καμπαρντίνα ο Χρήστος Λαδιάς μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ ο οποίος και δύο χρόνια μετά θα πολιτευτεί στα Τρίκαλα με τη Νέα Δημοκρατία.
 

 

 

Επιστροφή